Kokouspalvelut

Lustossa on ainutlaatuiset puitteet erilaisten kokousten sekä koulutus- ja kulttuuritilaisuuksien järjestämiseen ympäri vuoden. Kokousohjelmaan kannattaa sisällyttää myös tutustuminen museon näyttelyihin sekä lähialueen luonto- ja metsäkohteisiin.

Vuokrattavat tilat

Auditorio

  • 138 hlö

Luston auditorio sijaitsee rakennuksen keskellä ja sinne voidaan ohjata kulku suoraan eteisaulasta. Auditoriossa on kokousvarustuksen lisäksi internetyhteys, 3D-valmis digitaalinen elokuvalaitteisto, ja sekä kiinteät että liikkuvat valaistus- ja äänentoistojärjestelmät erilaisia musiikki- ja teatteriesityksiä varten. Katsomo on jyrkästi nouseva ja työtasolliset istuimet kevyesti verhoillut.

tunti 50 €
puoli päivää (4 tuntia) 150 €
päivä 280 €

Monitoimitila

  • 35 hlö

Monitoimitila voidaan erottaa Luston Koneaika-näyttelystä erillisillä väliseinillä tilaksi, jossa on helppo järjestää erityyppisiä tilaisuuksia. Tilan kalustus on muunneltavissa käyttötarkoituksen mukaan. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ryhmätyö- ja työpajatilaksi. Kulku monitoimitilaan voidaan ohjata joko näyttelytilojen kautta tai suoraan ravintolasta. Monitoimitilassa on videotykki, dvd-soitin sekä kaksi motorisoitua kameraa, joilla voi heijastaa ja tallentaa videokuvaa.

tunti 40 €
puoli päivää (4 tuntia) 120 €
päivä 220 €
Ryhmä ihmisiä työskentelee pöydän ääressä etualalla, taustalla mies osoittaa kankaalle heijastettua graafia.

Neuvottelutila

Luston neuvottelutilan pöydän ympärille mahtuu 14 henkeä, sivupöydän ääreen 8 henkeä.

Tilassa on videotykki, piirtoheitin, fläppitaulu ja wlan-yhteys.

Tilaan voidaan järjestää kahvi- ja ruokatarjoiluja

tunti 30 €
puoli päivää (4 tuntia) 80 €
päivä 140 €

Tilanvuokrauslomake

Oheispalvelut

Kokoustilojen lisäksi tarjoamme myös ravintolapalveluja Museoravintola Nilasta sekä metsäisiä ostosmahdollisuuksia Luston Puodissa.

Luston Puoti

Luston Puodissa tuoksuu terva ja maistuu metsä. Myynnissä on metsään liittyviä, pääosin kotimaisia laatutuotteita. Valikoimista löytyy koriste- ja käyttöesineitä, koruja, leluja, pelejä, tekstiileitä, kortteja, kirjoja ja erikoisnäyttelyiden teematuotteita. Tule tekemään metsäisiä ostoksia itselle tai lahjaksi!

Luston Puoti palvelee museon aukioloaikojen mukaisesti.

Ravintolan buffetpöytä, jossa tarjolla erilaisia lämpimiä ja kylmiä ruokia.

Museoravintola Nila

Museoravintola Nila on Hotelli Punkaharjun toinen kohde, luonnosta, metsästä ja pientuottajista inspiroitunut koko perheen kahvila-ravintola.

Museoravintola Nila