Kokouspalvelut

Lustossa on ainutlaatuiset puitteet erilaisten kokousten sekä koulutus- ja kulttuuritilaisuuksien järjestämiseen ympäri vuoden. Kokousohjelmaan kannattaa sisällyttää myös tutustuminen museon näyttelyihin sekä lähialueen luonto- ja metsäkohteisiin. Kokoustilat on uudistettu Luston kokonaisuudistuksen myötä vuonna 2024.

Kokoustilat

Auditorio

  • 138 hlö

Auditorio sijaitsee asiakaspalvelun läheisyydessä ja keskellä Lusto-rakennusta. Auditoriossa erinomainen audiovisuaalisuus ja nykyaikaiset kokousvarustelut: videotykki, av-ohjausjärjestelmä, wlan, kaksi langatonta sekä kaksi kiinteää mikrofonia. Jyrkästi nouseva katsomo ja työtasolliset verhoillut istuimet. Tila soveltuu erinomaisesti esimerkiksi seminaarikäyttöön.

tunti 100 €
puoli päivää (4 tuntia) 300 €
päivä 450 €

Tupa (ent. monitoimitila)

  • 30 hlö

Tila sijaitsee Savotta -näyttelytilan vieressä, ravintolan alakerrassa. Kulku kokoustilaan voidaan ohjata joko näyttelytilojen kautta tai suoraan ravintolasta. Tilassa on videotykki, wlan, pitkät tupamaiset pöydät ja penkit. Tila on helposti muunneltavissa eri käyttötarkoituksiin esimerkiksi ryhmätyötilaksi tai juhlatilaksi. Tila voidaan myös yhdistää osaksi Savotta-näyttelytilaa.

tunti 80 €
puoli päivää (4 tuntia) 200 €
päivä  350 €
Ryhmä ihmisiä työskentelee pöydän ääressä etualalla, taustalla mies osoittaa kankaalle heijastettua graafia.

Kammari

  • 14 hlö

Esteetön ja keväällä 2024 valmistunut kokoustila pääovien ja ravintolan läheisyydessä. Nykyaikaiset kokousvarustelut: 85-tuumainen kosketusnäyttö sekä wlan. Viihtyisä ja moderni sisustus. Tilassa pitkä pöytä, jonka ympärillä 14 pehmeää pyörillä liikkuvaa, ergonomisesti muotoiltua tuolia. Kokoustilan takaosassa sohva, josta näkyvyys esitysnäytölle. Sopii erinomaisesti pienemmille kokousryhmille.

tunti 50 €
puoli päivää (4 tuntia) 150 €
päivä  250 €

Vuokraa museo päiväksi!

Hyödynnä Luston monipuolisia kokoustiloja, työpajoja, inspiroivaa näyttelyä ja tasokasta ravintolaa kokoustamiseen ja vuokraa museo koko päiväksi! Pyydä tarjous: lusto@lusto.fi

Palvelulisä aukioloaikojen ulkopuolella

Museon aukioloaikojen ulkopuolella laskutamme palvelulisän normaaliveloitusten lisäksi. Palvelulisä on 120 € + alv /alkava tunti.

Oheispalvelut

Kokoustilojen lisäksi tarjoamme myös ravintolapalveluja Museoravintola Lustosta, opastuksia näyttelyihin sekä puulajipuistoon. Kokouspäiviin on mahdollisuus sisällyttää mm. Luston asuantuntijoiden luentoja, Metsäsuhdetreffejä sekä Hyvinvointia metsästä -palveluita.

Museoravintola Lusto

Hyvää ruokaa Saimaan rannalla huippukokki Ilkka Lääverin johdolla.

Museoravintola Lusto

Asiantuntijapalvelut

Luston asiantuntijat tarjoavat metsä- ja museoalan luentoja sekä työpajoja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi japanilainen stressiä lievittävä metsäkylpy kokouspäivän jälkeen?

Tutustu asiantuntijapalveluihin

Opastukset

Opastetuilla näyttelykierroksilla pääset uppoutumaan Luston näyttelyihin ja kiehtovien metsätarinoiden maailmaan oppaiden johdolla.

Tutustu opastustarjontaan

Varaa kokoustila

Räätälöimme juuri sinun tarkoituksiin sopivan kokouspaketin. Ruksi alta haluamasi kokoustila(t), ajankohta kokoukselle sekä haluamasi lisäpalvelut. Luston asiakaspalvelu ottaa tämän jälkeen yhteyttä. Askarruttaako jokin asia tai etkö löydä mieleistäsi kokonaisuutta? Ota meihin yhteyttä: lusto@lusto.fi