Luston tapahtumat

Luston tapahtumat ja työnäytökset tuovat esille ihmisen suhdetta metsään ja luontoon. Työnäytöksissä voi nauttia entisajan nostalgiasta ja tutustua perinteisiin käsityötaitoihin. Metsäteemaiset tapahtumat tarjoavat leppoisaa yhdessäoloa sekä metsäisiä tietoja ja taitoja kaikille metsäkulttuurista kiinnostuneille.

Lustossa järjestetään useita tapahtumia, joilla on pitkät perinteet, kuten Metku – Metsäkulttuuripäivät, Joulupuun päivä ja Sadonkorjuujuhla.

Metku – Metsäkulttuuripäivät 17.-19.6.2022

Lue lisää tapahtumasta

Tulevat tapahtumat

Muutokset mahdollisia. Tapahtumia on rahoittanut Metsämiesten Säätiö. Lahjoitukset ja säätiöfuusiot ovat tärkeä osa Säätiön yleishyödyllisen toiminnan vaikuttavuutta. Lisätietoa www.mmsaatio.fi

Kino Lusto

Kino Lustossa on monipuolista elokuvatarjontaa koko perheelle. Elokuvia esitetään Luston auditoriossa. Kino Lusto -elokuvatoimintaa järjestävät yhteistyössä Savonlinnan kaupungin kulttuuritoimi ja Lusto.

Kevät 2022

Sunnuntaina 24.4.2022 klo 14 Mc Helper beKINGs -elokuva Kino Lustossa.


Kevään järisyttävimmässä leffassa ovat pääosassa oman kylän pojat Punkaharjulta. Räkä (Kaitsu Walfrid Rinkinen) ja Liima (Janne Kaperi) löytävät mopomiitissä yhteisen sävelen ja suunnitelmissa on ykkössija Harjuajoissa. Mopokerho MC Helper on syntynyt.Luvassa on räjähdysherkkä soppa, joka tarjoillaan rusentuneiden mäntien, mustaksi hakattujen ruumiinosien, revittyjen hampaiden sekä sydänsurujen kera.

Pääosissa: Kaitsu Walfrid Rinkinen, Janne Kaperi, Joel Hirvonen, Tuomas Rinkinen

Liput 10 €, kesto 1 t 40 min, -12-. Tervetuloa!

Lippuja myydään Luston asiakaspalvelusta museon aukioloaikoina. Lippuvaraukset ennakkoon p. 015 345 100 tai sp. lusto@lusto.fi. Kulttuurisetelit eivät käy maksuvälineinä.

Tulethan elokuviin vain terveenä.

Kino Lusto Facebook >

Muutokset mahdollisia.