Näyttelyrakentaja Suomen Metsämuseo Lustoon

Suomen Metsämuseo Lusto on Punkaharjun kansallismaisemassa tukikohtaansa pitävä metsäkulttuurin valtakunnallinen vastuumuseo, joka vahvistaa suhteita metsään ja edistää metsäkulttuurin yhteiskunnallista vaikuttavuutta Suomessa.

Etsimme voimakkaasti uudistuvaan museoomme näyttelyrakentajaa. Tehtävä täytetään määräaikaisena 15.8.2023-30.6.2024 tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana tekemässä Luston historian suurinta ydinnäyttelyuudistusta valtakunnallisesti merkittävällä toimialalla yhteistyössä näyttelytyöryhmän, tuotantotiimin ja museon koko henkilökunnan kanssa.

Näyttelyrakentaja vastaa näyttelyiden rakenteiden tekemisestä sekä osallistuu niiden toteutuksen suunnitteluun ja tarvittaessa niihin liittyvien hankintojen tekemiseen. Näyttelyrakentaja osallistuu myös kiinteistön ylläpitoon liittyviin tehtäviin. Edellytämme aiempaa kokemusta puusepän- tai rakennusalalta, monipuolisia kädentaitoja ja kovien materiaalien tuntemusta, erityisesti puunkäsittely- ja rakentamistaitoja. Tehtävä edellyttää hyvää yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä museo- ja kulttuurialan kiinnostusta.

Arvostamme museotyön ja näyttelyrakentamisen tuntemusta, metallityöosaamista sekä sähköalan ja av-tekniikan tuntemusta.

Lähetä työhakemus ja CV 21.6.2023 klo 16 mennessä palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteeseen leena.paaskoski@lusto.fi. Haastattelut järjestetään kesäkuun loppuun mennessä.

Noudatamme yksityisten museoiden työehtosopimusta.

Lisätietoja: vastaava tuottaja Eeva Kyllönen, eeva.kyllonen@lusto.fi, p. 044 0345104 tai kiinteistömestari Petteri Pulkkinen, petteri.pulkkinen@lusto.fi, p. 050 3394001.

Takaisin