Mitä metsä sinulle merkitsee? – Kirjoituskeruun loppukiri käynnissä!

Kirjoituskeruu suomalaisten metsäsuhteista on loppusuoralla. Parhaillaan käynnissä olevassa keruussa on saatu jo lähes 180 kuvausta siitä, mitä metsä meille suomalaisille merkitsee. Tavoittelemme yli 200 kirjoitusta tutkittavaksemme. Toivommekin, että eri ikäiset ihmiset eri aloilta ja alueilta ehtisivät vielä osallistumaan. Keruu päättyy 15.10.​2020.

Käynnissä olevan Metsämiesten Säätiön rahoittaman Metsäsuhteet yhteiskunnallisessa muutoksessa -tutkimushankkeen tavoitteena on auttaa ymmärtämään erilaisia metsäsuhteita ja niiden vaikutusta yksilöön, yhteiskuntaan ja tulevaisuuteen. Kirjoituskeruu suomalaisten metsäsuhteista on toteutettu yhteistyössä tutkimushankkeen, Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran ja Suomen Metsämuseo Luston kanssa. Keruun tavoitteena on tallentaa laajasti erilaisia kuvauksia metsien merkityksistä suomalaisille.

Keruuseen voi osallistua kirjoittamalla vapaamuotoisesti omasta metsäsuhteestaan. Vastaukset arkistoidaan Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran arkistoon ​ja aineistoa käytetään tieteellisessä tutkimuksessa.

Suhteeni metsään -kirjoituskeruu: http://www.finlit.fi/metsa 

Lisätietoja:

Metsäsuhteet yhteiskunnallisessa muutoksessa -tutkimushanke, https://metsasuhteita.fi/tutkimus/
Tutkimushankkeen johtaja, dos. Jaana Laine, puh. 050 563 6013, jaana.laine(at)helsinki.fi
Tutkija, jatko-opiskelija YTM Tuulikki Halla, puh. 040 7373 904, tuulikha(at)uef.fi
Tutkija, jatko-opiskelija FM Reetta Karhunkorva, puh. 050 328 9644, reetta.karhunkorva(at)lusto.fi

Takaisin