Lähetä kuvasi Luston Metsie-kokoelmaan ja -näyttelyyn

TIEDOTE
10.12.2018 Punkaharju

Suomen Metsämuseo Lusto kutsuu mukaan Metsie-kampanjaan. Lusto kerää kokoelmiinsa tämän päivän metsäkuvia ja tietoa ihmisten metsäsuhteista kuvien avulla.

Kuvat kerätään Luston metsäsuhteista kertovaan valokuvakokoelmaan, osaksi metsäkulttuuria- ja historiaa, ja osa kuvista nähdään Lustossa helmikuussa 2019 avautuvassa Metsie-näyttelyssä. Kiertonäyttelyksi rakentuva Metsie-näyttely siirtyy Lustosta eteenpäin muihin kohteisiin.

Ihmisten metsään liittyviä asenteita ja erilaisia suhtautumistapoja metsään on tutkittu vuosien varrella eri tavoin. ”Keruun tarkoituksena on täydentää Luston metsähistoriaan painottuvaa kuvakokoelmaa ja saada käsitys suomalaisten nykyhetken metsäsuhteesta”, kertoo Luston näyttelypäällikkö Reetta Karhunkorva.

Osallistumisohjeet

Metsie on kuva sinusta ja sinulle rakkaasta tekemisestä tai olemisesta metsässä. Kuvaa tai kuvauta itsesi metsässä lempipaikassasi, lempipuuhassasi tai jokapäiväisessä metsään liittyvässä toimessasi. Kuvien ei tarvitse olla tuoreita, vaan vanhempikin kuva sopii, jos se vain kertoo suhteestasi metsään.

Kirjoita kuvan yhteyteen muutaman lauseen ytimekäs kuvaus metsäsuhteestasi. Lähetä kuva, kirjoittamasi kuvaus ja kuvan tiedot Lustoon: http://www.metsasuhteita.fi/metsie

Osallistu heti, sillä vuoden 2018 loppuun mennessä lähetetyillä kuvilla on mahdollisuus päästä mukaan näyttelyyn.

 

Tiedote- ja kuvamateriaali:

www.lusto.fi/yhteystiedot/medialle

 

Lisätietoja:

Näyttelypäällikkö Reetta Karhunkorva, Lusto – Suomen Metsämuseo

p. 050 328 9644, reetta.karhunkorva@lusto.fi

 

Takaisin