Kesätöitä Lustossa

Haluatko ensi kesänä kehittää kielitaitoasi ja saada asiakaspalvelukokemusta metsä-, museo- ja matkailualalta tulevaisuuttasi ajatellen?

Suomen Metsämuseo Lusto on Punkaharjulla toimiva valtakunnallinen metsäkulttuurin vastuumuseo, vireä metsäalan tieto-, näyttely- ja tapahtumakeskus sekä merkittävä matkailukohde. Lusto on avoinna ympäri vuoden. Vuosittaisesta noin 30 000 kävijästä kolme neljäsosaa vierailee Lustossa kesän matkailusesongin aikana.

Tarjoamme 2–4 kk mittaisia työsuhteita touko–elokuun väliselle ajalle. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu museon lipunmyynnissä sekä Luston Puodissa ja sen yhteydessä toimivassa Punkaharjun matkailuneuvonnassa, ryhmien opastaminen näyttelyissä ja metsäkohteilla, näyttelyvalvonta ja muut avustavat tehtävät.

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 9–17.30 välille ja työvuoroja tehdään myös viikonloppuisin. Työjakson ajankohdasta riippumatta osallistuminen kahteen koulutusjaksoon, joista ensimmäinen järjestetään etäyhteydellä ja toinen paikan päällä Lustossa, on välttämätöntä. Pyrimme auttamaan asunnon etsimisessä pitkämatkalaisille.

Haemme kesätyöntekijöitä asiakaspalvelu- ja opastustehtäviin. Edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, yhteistyö- ja paineensietokykyä ja hyvää kielitaitoa, jossa hyvän suomen kielen lisäksi painotetaan englannin, saksan, ruotsin kielen taitoa, myös muut kielet luetaan eduksi. Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja erilaisista ryhmänjohtajatehtävistä sekä hyviä sosiaalisia taitoja ja monipuolista osaamista. Metsäkulttuurin osa-alueiden tuntemus on eduksi.

Jos kiinnostuit, lähetä meille vapaamuotoinen kirjallinen hakemus sekä CV to 7.4.2022 mennessä alla oleviin sähköposteihin.

Tiedustelut:
Päivi Ronkanen, 050 320 4071, paivi.ronkanen(at)lusto.fi
Marko Rikala, 044 251 7440, marko.rikala(at)lusto.fi

Takaisin