Kesätöitä Lustossa

Haluaisitko työskennellä ensi kesänä Punkaharjun kansallismaisemassa, luonnonsuojelualueen ja upeiden retkeilyreittien kupeessa? Hae kesätöihin meille Suomen Metsämuseo Lustoon!

Lusto on koko perheen vierailukohde, joka tarjoaa oivalluksia ja erilaisia näkökulmia metsän ymmärtämiseen. Metsäkulttuurin valtakunnallisen vastuumuseon näyttelytarjontaan tutustuu vuosittain 30–40 000 kävijää.

Kesätyöntekijänämme pääset kehittämään kielitaitoasi, tutustumaan metsiemme historiaan sekä saat monipuolista asiakaspalvelukokemusta. Voit myös tehdä työn harjoitteluna, osana opintojasi.

Työtehtävät

Tarjoamme touko-elokuun aikana työsuhteen kolmelle/neljälle henkilölle. Työtehtäviin kuuluvat erilaiset asiakaspalvelutehtävät, kuten työskentely lipunmyynnissä, museokaupassa ja niiden yhteydessä toimivassa Punkaharjun matkailuneuvonnassa. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat erilaiset opastukset, yleisön neuvonta ja ohjaus sekä muut museon toimintaan ja avoinnapitoon liittyvät tehtävät.

Hakijoilta edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä. Hakijoiden edellytetään puhuvan suomen kielen lisäksi hyvin englantia. Saksan, ruotsin, venäjän tai muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä tai työkokemusta museo- tai metsäalalta.

Kesätyöntekijöiden tulee osallistua koulutusjaksoon ennen työsuhteen alkamista. Autamme myös tarvittaessa asunnon etsimisessä.

Työaika

Työaika on noin 36 tuntia viikossa ja sijoittuu klo 9–18.00 välille. Museo on avoinna kesäkaudella päivittäin klo 10–17, joten työvuoroja tehdään myös viikonloppuisin. Museossa noudatetaan yksityisten museoiden työehtosopimusta.

Hakuaika

Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n tulee olla perillä viimeistään tiistaina 31.1.2023 mennessä. Hakemuksesta tulee käydä ilmi työkokemus, kielitaito ja koulutus. Hakemukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen paivi.ronkanen@lusto.fi. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun.

Lisätietoja:
Päivi Ronkanen, 050 320 4071, paivi.ronkanen@lusto.fi
Sari Kotivirta, 044 034 5107, sari.kotivirta@lusto.fi

Takaisin