Kesätöihin uudistuneeseen Lustoon?

Kesätöitä Lustossa, yleisötyöntekijä, 5 paikkaa

Haluatko työskennellä ensi kesänä Punkaharjun kansallismaisemassa uudistetussa Suomen Metsämuseo Lustossa? Etsimme palvelualttiita henkilöitä työskentelemään museon asiakaspalvelu- ja yleisötyötehtävissä.

Lusto on koko perheen vierailukohde, joka tarjoaa oivalluksia ja erilaisia näkökulmia metsän ymmärtämiseen. Luston uusi monikanavainen, elämyksellinen ja vuorovaikutteinen ydinnäyttely Metsäsuhteiden maa avautuu 17.5.2024. Savonlinnan Punkaharjun kansallismaisemassa sijaitseva Suomen Metsämuseo Lusto (www.lusto.fi) on museokonseptiaan aktiivisesti kehittävä metsäkulttuurin valtakunnallinen vastuumuseo, joka toimii osana kulttuuri-, museo-, metsä- ja matkailualaa.

Yleisötyöntekijänä pääset kehittämään kielitaitoasi, tutustumaan metsiemme historiaan sekä saat monipuolista asiakaspalvelu- ja yleisötyökokemusta. Voit myös tehdä työn korkeakouluharjoitteluna, osana opintojasi. Kerro hakemuksessasi, oletko oikeutettu yliopiston harjoittelutukeen.

Työtehtävät
Palkkaamme yleisötyöntekijät ajalle 13.5.-1.9.2024 (5 hlöä).

Yleisötyöntekijän tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelutehtävät, kuten opastaminen näyttelyissä ja luontokohteilla, työskentely lipunmyynnissä, museokaupassa ja matkailuneuvonnassa sekä muut museon toimintaan ja avoinnapitoon liittyvät tehtävät.

Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä sekä hyvää asiakaspalveluosaamista. Hakijoiden edellytetään puhuvan sujuvan suomen kielen lisäksi hyvin englantia. Saksan, ruotsin tai muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- tai yleisötyötehtävistä tai työkokemusta museo- tai metsäalalta. Kesätyöntekijöiden tulee osallistua pakolliseen koulutukseen ennen työsuhteen alkamista. Autamme myös tarvittaessa asunnon etsimisessä.

Työaika
Työaika on 36 h 15 min. viikossa ja sijoittuu klo 9–18.00 välille. Museo on avoinna kesäkaudella päivittäin klo 10–17, joten työvuoroja tehdään myös viikonloppuisin. Museossa noudatetaan yksityisten museoiden työehtosopimusta.

Hakuaika
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:n viimeistään ke 31.1.2024 mennessä. Hakemuksesta tulee käydä ilmi työkokemus, kielitaito ja koulutus. Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen paivi.ronkanen@lusto.fi. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun.

Lisätietoja:
Päivi Ronkanen, 050 320 4071, paivi.ronkanen@lusto.fi

Takaisin