Hotelli Punkaharju ja Lusto tiivistävät yhteistyötään

TIEDOTE
17.1.2018 Punkaharju

Punkaharjun Luontomatkailu Oy alkaa pyörittää Luston ravintolaa

Punkaharjun Luontomatkailu Oy ja Suomen Metsämuseo Lusto ovat solmineet vuokrasopimuksen, ja Hotelli Punkaharjun keittiö ottaa jatkossa vetovastuun Luston ravintolasta Punkaharjulla. Luston ravintola tullaan jatkossa tuntemaan nimellä Museoravintola Nila. Avajaisia vietetään 1.4.2018.

Museoravintola Nila

Nila on se kerros puussa, jossa ravinteet kulkevat. Museoravintola Nila on Hotelli Punkaharjun maankuulun keittiön toinen kohde, luonnosta, metsästä ja pientuottajista inspiroitunut koko perheen kahvila-ravintola. Nila tarjoaa selkeitä ja kiinnostavia annoksia matkailijoille ja museovieraille, mutta toimii myös helposti lähestyttävänä nautiskelu- ja kohtaamispaikkana alueen asukkaille ja seudun matkailijoille. Nilasta löydät suolaisten ja makeiden kahvilaherkkujen lisäksi bistro-tyyliset ruoka-annokset sekä aidot, laadukkaista raaka-aineista valmistetut pizzat.”, toteaa Punkaharjun Luontomatkailu Oy:n toimitusjohtaja Teemu Moisio.

Museoravintola Nila palvelee Metsämuseon aukioloaikoina niin museovieraita kuin paikallisiakin, ja kesäsesongilla ravintola on avoinna myös iltaisin. Tavoitteena on, että turistien lisäksi myös paikalliset löytäisivät ravintolan. Nilan ruokaideologiana voidaan pitää helposti lähestyttävää lounas– ja bistroruokaa, raaka-aineiden laadusta tinkimättä.

Luston ravintolatoiminnasta aiemmin vastannut yrittäjä luopui vuoden vaihteessa museon ravintolatoiminnasta. ”Olemme Lustossa iloisia uudesta yhteistyökumppanuudesta Hotelli Punkaharjun kanssa. Museoravintola tuo kaivattua täydennystä alueen ravintolatarjontaan ja tukee museon kehittymistä entistäkin kiinnostavampana koko perheen vierailukohteena”, toteaa museon johtaja Pekka Äänismaa.

Museoravintola Nilan menut ja tarkemmat aukioloajat julkaistaan myöhemmin.

Lisätietoja:

Teemu Moisio
040 523 5310

Toimitusjohtaja
Punkaharjun Luontomatkailu Oy

Pekka Äänismaa
050 378 4033

Johtaja
Lusto – Suomen Metsämuseo

Takaisin