Avoin työpaikka: näyttelytuottaja

Suomen Metsämuseo Lusto on Punkaharjun kansallismaisemassa tukikohtaansa pitävä metsäkulttuurin valtakunnallinen vastuumuseo, joka vahvistaa suhteita metsään ja metsäkulttuurin yhteiskunnallista vaikuttavuutta Suomessa.

Etsimme voimakkaasti uudistuvan museomme ydinnäyttelyprojektiin määräaikaista tuottajaa. Projekti voi johtaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana tekemässä Luston historian suurinta näyttelyuudistusta valtakunnallisesti merkittävällä toimialalla.

Tuottaja osallistuu näyttelytuotannon kokonaisuuden ja sen sisältämien osaprojektien suunnitteluun ja vastaa käytännön näyttelytoteutuksista Luston sisällä ja alihankinnoista yhteistyötahojen kanssa. Tuottaja on näyttelyuudistuksen projektipäällikön työpari. Tehtäviin kuuluu aikataulutusta, parhaiden esitystapojen suunnittelua, koordinointia ja työnjohtoa.

Jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, rautainen näyttelytyökokemus, kunnianhimoa parhaiden ratkaisujen löytämiseen ja ison projektin langat pysyvät käsissäsi, hae Lustoon. Arvostamme projektihallintakokemusta, yhteistyökykyä, itsenäisyyttä ja kielitaitoa.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Lähetä työhakemus ja CV 16.1.2022 mennessä palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteeseen leena.paaskoski@lusto.fi.

Noudatamme yksityisten museoiden työehtosopimusta.

Takaisin