Metsäoppaaksi Punkaharjulle kesällä 2022

Suomen Metsäsäätiö ja Suomen Metsämuseo Lusto yhdistävät metsäelinkeinotiedon ja metsäkulttuuritiedon jakamisen Punkaharjulla metsäopastoiminnan kautta kesällä 2022. Metsäopaskesätyötä voit yhdistää myös harjoitteluun (UEF, XAMK). Itä-Suomen yliopiston metsätieteiden opiskelijat voivat yhdistää tämän asiantuntijuutta syventävään harjoitteluun.

Suomen Metsämuseo Lusto on Punkaharjulla toimiva valtakunnallinen metsäkulttuurin vastuumuseo, vireä metsäalan tieto-, näyttely- ja tapahtumakeskus sekä merkittävä matkailukohde ja on avannut nyt metsäopashaun.

Tarjoamme kolmelle opiskelijalle 2 kk mittaisen työ- ja harjoittelusuhteen kesä-heinäkuuksi. Työtehtäviin kuuluvat metsäopastukset Punkaharjun tutkimuspuistossa. Työ sisältää metsätiedon välittämistä, opastamista metsäkohteilla sekä tiedonjakoa alueen matkailukohteista. Koulutuksesta vastaa Luonnonvarakeskus.

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 9–17 välille myös viikonloppuisin.
Koulutus ja metsäopastyö: 1.6.–31.7.2022.
Palkallinen.

Oppailta edellytämme metsäasiantuntemusta, palveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä ja hyvää suomen ja englannin kielitaitoa. Arvostamme aiempaa kokemusta metsäalalta, asiakaspalvelutehtävistä, ryhmänohjaajatehtävistä sekä hyviä sosiaalisia taitoja.

Pyrimme auttamaan asunnon etsimisessä.

Jos kiinnostuit, lähetä meille vapaamuotoinen kirjallinen hakemus sekä CV 25.2.2022 klo 16 mennessä osoitteeseen niina.uronen@lusto.fi, otsikolla Metsäopas.

Kesätyötiedustelut:
Niina Uronen, niina.uronen@lusto.fi
Harjoittelua koskevat tiedustelut oppilaitoksesta:
XAMK Timo Leinonen (timo.leinonen@xamk.fi)
UEF Jukka Tikkanen (jukka.tikkanen@uef.fi)

Takaisin